Logo

WELKOM BIJ NAGELSTYLISTE OPLEIDINGSCENTRUM EN NAGELSTUDIO A.B.QUALITY NAILS

Mooie nagels binnen handbereik

Je handen zijn een belangrijke blikvanger. Mooie, verzorgde nagels en handen oogsten alom bewondering. Onze nagelstudio helpt je graag om " droomhanden" te krijgen.
Daarvoor bieden wij je verschillende behandelingen aan.
 

Manicure

Bij een manicurebehandeling vijlen wij je natuurlijke nagels in model. We verzorgen je nagelriemen en handen. Indien noodzakelijk adviseren we je de juiste nagelversterkende producten, zodat je je nagels op de gewenste lengte kunt laten groeien. De manicurebehandeling kan worden uitgebreid tot een wellness-belevenis met scrub, handmassage, masker en/of paraffinepakking.
Als finising touch lakken wij de nagels.

Met kunstnagels kunnen wij dunne, broze nagels versterken. Kunstnagels zijn bijvoorbeeld ideaal voor schoonmaakpersoneel. Het is ook de oplossing voor nagelbijters, want een kunstnagel knabbel je er niet zomaar af! Met kunstnagels heb je in één behandeling direct mooie, lange nagels. En als er eentje breekt, kun je die laten repareren. Na analyse van je natuurlijke nagels en in overleg met jou kunnen wij de perfecte set kunstnagels maken.
 

Soort product

In onze salon werken we met twee verschillende systemen voor het vervaardigen van kunstnagels: Gel en Acryl. Beide systemen leveren prachtige en natuurlijke ogende resultaten bij het verlengen of verstevigen van nagels. Het belangrijkste verschil tussen beide systemen is de manier van het aanbrengen en verwijderen. Over het algemeen zijn gelnagels iets lichter en flaxibeler dan acrylnagels. Bij slappe natruulijke nagels zullen we daarom vooral gel adviseren. Heb je sterke nagels en wens je een flinke verlenging, dan zullen wij voor acryl kiezen.
Gel is een kleverige vloeistof die met een penseel op de nagel wordt gemodelleerd.
We brengen een aantal lagen aan. Iedere laag wordt hard door de hand enige minuten in een lamp ultraviolet licht te houden. De uv-a straling in deze lamp is laag gedoseerd en niet schadelijk.
Je huid wordt ook niet bruin door de lamp. Na het uitharden worden de nagels in model gevijld en gepolijst. Gelnagels worden verwijderd door de kunststoflaag zeer dun te vijlen.
Acryl is gebasseerd op een poeder en een vloeistof. Door een penseel in de vloeistof en daarna in het poeder te dopen ontstaat een kneedbaar bolletje. Daarme modelleren wij de kunstnagel.
Het acrylsysteem hardt uit door blootstelling aan de lucht. Als de laag droog (hard) is, vijlen we de nagels in model en polijsten ze. Acrylnagels worden verwijderd door de laag af te weken in aceton.
Uiteindelijk is het vaak een kwestie van uitproberen welk systeem het beste hecht op je specifieke nagels.

Verlenging

Het grote voordeel van kunstnagels is dat al je nagels direct dezelfde lengte krijgen.
Wij kunnen je nagels op iedere gewenste lengte maken. Het is wel goed te weten dat hoe langer de nagels zijn, hoe kwetsbaarder ze zijn. Veel vrouwen moeten wennen aan (erg) lange nagels.
Wij adviseren eerst een gemiddelde lengte te kiezen. Bij volgende afspraken kunnen we de lengte dan aanpassen. Indien je zelf al mooie lange nagels hebt, zullen we alleen een verstivigende laag acryl of gel aanbrengen. Dit noemijn wij een "overlay". Zijn je nagels kort of ongelijk van lengte, dan zullen we ze velengen. Afhankelijk van de toestand van de natuurlijke nagels, kiezen we dan voor een tip of de sjabloontechniek. Tips zijn voorgevormde plastic kunstnagels.
Ze worden met lijm op je nagels aangebracht, op lengte geknipt en in vorm gevijld. Om een glad oppervlak te krijgen, wordt de overgang tussen de tip en de nagelplaat transparant gevijld.
Tot slot komt er een laagje gel of acryl over de tip. We kunnen ook met behulp van een zelfklevend sjabloon (nagelvorm) direct op het nagelbed een kunstnagel modelleren met gel of acryl.
 

Vorm van de nagels

Ovaal, rond, spits of vierkant: wij kunnen je kunstnagels alle gewenste vormen geven. Afhankelijk van je smaak, lifestyle en de vorm van je nagelbed adviseren wij je een nagelvorm die perfect bij je past. Wij streven ernaar zo dun mogelijke nagels te maken.
 

Kleur van de nagels

Populair in onze studio is de French manicure. Dat zijn chique nagels met een roze nagelbed en een (fel) witte rand. Wil je het spannender, dan kun je kiezen voor een omgekeerde French manicure, zoals een lichtblauw nagelbed met donkerblauwe rand (vrije top). De French manicure stijl is minder geschikt om te lakken. Wissel je graag af met verschillende kleuren nagellak, dan adviseren wij naturel kunstnagels, zodat de lak extra mooi uitkomt. Met speciale, lichtgetinte producten kunnen we je nagelbed "optisch verlengen". Zo lijken je vingers nog langer en slanker. Met gekleurde acrylpoeders of color gels kunnen wij door-en-door gekleurde kunstnagels maken. Daarmee heb je wekenlang een perfect gekleurde set nagels, waar amper onderhoud aan is.
 

Nagelversiering

Met nail art maken we van je nagels unieke kunstwerkjes. Nail art betekent namelijk "kunst op de nagel". Voor de nagelversieringen gebruiken wij naar wens verf, nagellak, steentjes, stickertjes of veertjes. Je kunt één of meerdere nagels laten decoreren. Van heel eenvoudig tot extravagant. Je kunt kiezen uit de talloze voorbeelden in de studio. Of je geeft ons een kleurschema op en laat je verrassen door het resultaat. Nail art is geschikt voor zowel natuurlijke nagels als alle soorten kunstnagels. De zogenaamde designnagels zijn geheel versierde kunstnagels die zijn opgebouwd uit verschillende kleuren gel of acrylpoeder. Omdat wij nail art geheel voor persoonlijk maken, kan de prijs varieren.
 

Afwerking

Wij werken alle kunstnagels af met een beschermende glanslaag.

Nabehandeling

Kunstnagels of een versteviging van de natuurlijke nagels kun je blijven dragen zolang je wilt.
Omdat je eigen nagels doorgroeien onder de kunstnagels, moet je regelmatig de uitgroei bij de nagelriem laten bijwerken. Dan bepalen we samen de lengte opnieuw en voeren we eventueel reparaties uit. Na deze behandeling zien je nagels er weer als nieuw uit. Afhankelijk van de vorm en groei van je natuurlijke nagels is een nabehandeling ieder twee tot vier weken noodzakelijk.
Voor het mooiste resultaat adviseren wij dagelijks onderhoud met nagelriemolie en handcreme.
 

Anti-nagelbijtkuur

Bijt je op je nagels, dan kunnen we je helpen van de gewoonte af te komen. Wij bieden je dan een speciale reeks behandelingen aan. Voor het aanbrengen van kunstnagels bij extreem korte nagels hebben wij diverse technieken in huis.
Na de eerste behandeling volgt na 1 week een gratis nacontrole, in de tweede week volgt een kleine nabehandeling.

Voor Na
voor na

 

Afspraak maken

Heb je nog vragen, kom dan gewoon eens langs. Samen bespreken we wat het beste voor je is. Indien gewenst kunnen wij een gratis proefnagel aanbrengen.

 

Design by Ton , 29-Jan-2011